Reserveren

In de kalender kunt u de beschikbare periodes bekijken. Klik op de pijltjes om van maand te verwisselen en maak uw keuze. Klik op het tabblad tarieven voor meer informatie over de tarieven en huurvoorwaarden. 
 

 

Heeft u een keuze kunnen maken vul dan het onderstaande aanvraagformulier in om een reservering te doen voor de door u gewenste vakantieperiode:

 

 

Na onze bevestiging van uw aanvraag zal de gewenste huurperiode voor maximaal 10 dagen gereserveerd worden op uw naam. U ontvangt een bericht van voorlopige reservering en het huurcontract met aanvullende informatie. De boeking kunt u definitief maken door de aanbetaling te doen van de borgsom ad. € 200,-. Met het overboeken van de borgsom wordt het huurcontract aanvaard. U krijgt van uw storting een bevestiging.

Om de sleutel van het huis te ontvangen dient de volledige huurprijs (restantbedrag) uiterlijk 30 dagen voor aanvang van de huurperiode te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Ziet u toch af van de huur of betaalt u niet binnen de 10 dagen-termijn dan wordt het huis weer vrijgegeven voor anderen. U ontvangt het reeds betaalde bedrag dan weer terug.

Boekt u korte termijn, dus binnen de 30 dagen voor aanvang van de huurperiode, dan dient het complete verschuldigde bedrag (borgsom en huursom) per direct te worden overgemaakt om de boeking definitief te maken.

De borgsom wordt binnen 4 weken na de huurperiode teruggestort op uw rekening onder aftrek van eventuele schades. 

Mocht u vragen hebben of graag een andere huurperiode wensen neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per telefoon of via het contactformulier op deze website. Het formulier en de telefoongegevens zijn te vinden onder het menu "Contact".