Reageren

Uw mening over het vakantiehuis vinden wij belangrijk. Wij proberen onze gasten een zo goed mogelijke vakantie te bieden en stellen het op prijs om te horen waar we de service nog kunnen verbeteren. Laat daarom gerust een bericht achter met uw opmerkingen en suggesties.

 

Wilt u een beoordeling geven van uw vakantie dan kan dat ook op www.zoover.nl

 

Alvast dank voor uw feedback!

 

2015award winner gold

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

marcel burgers
5 maanden geleden

We komen hier al jaren, zeker als ik het goed heb al vanaf 15 jaar terug. Zowel met familie als de vrienden club. Lekker wandelen en een hapje en drankje (goed Belgisch biertje). Bij mooi weer altijd een keer bbq'en. Dit jaar maar weer eens boeken. groetjes Marcel Burgers

Hendrik
2 jaar geleden

Mooie woning en rustige geleden niet ver van Hotton.
Alles was proper bij aankomst en er was voldoende info. Ook contact met eigenaar verliep vlot.

Thomas
2 jaar geleden

Het was een rustige plek en het huisje heeft veel ruimte en goede voorzieningen. Op de foto’s leek de badkamer wat ouder maar dat helemaal niet het geval en alles zag er netjes uit. De fietsen waren wat minder maar we hebben erg genoten van ons verblijf en we komen hier nog wel een keer terug gok ik.

Pieter
2 jaar geleden

De ligging is perfect wat je van een natuurhuisje kan verwachten: uitzicht uit de living, velden met paarden en schapen in de buurt, een bos dichtbij om een mooie wandeling in te maken, ...

Jan Hellebaut
2 jaar geleden

We hadden een heerlijke tijd in dit gerieflijke en sfeervolle huis!
De wandelingen die we gemaakt hebben in de omgeving waren mooi. We genoten van de gezonde lucht en de prachtige vergezichten, de bossen en het water van de Ourthe.

Bedankt dat we van jullie mooie en sfeervolle huis mochten genieten!

Katrien
3 jaar geleden

Ons weekendje zit er op en het was heerlijk. Wat een mooi huis, en wat een prachtige ligging!

Van De Vijver
3 jaar geleden

De voorbije week hebben we eens heel deugddoende vakantie ge had in jullie mooie huis.De woning is heel comfortabel en met alles uitgerust, zeker een adresje om te onthouden.Het is een prachtige ligging en de streek is perfect om mooie natuurwandelingen te doen. Hooelijk past het nog eens in de toekomst

John van Brenk
5 jaar geleden

Het was een heerlijke vakantie. In het huis was alles naar wens. Bedden lagen heerlijk. De omgeving is zeer mooi.
De informatie die we op voorhand hebben gekregen was ruim voldoende om de weg te vinden in het huis.

Anne Marie De Wilde
5 jaar geleden

Ideaal huis, rustig gelegen aan het einde van de weg. Mooi panoramisch zicht, langs 3 kanten, huisje gelegen bovenaan een vallei, in de onmiddellijke omgeving paarden, geitjes en vogels aanwezig. Alles voorzien in het huis, veel speelgoed voor kinderen aanwezig en ideale bedden. Een huisje om terug te keren !

danny
5 jaar geleden

een tof weekend gehad in LE VERGER. Mooi huis met prachtig uitzicht en alle nodige voorzieningen aanwezig om te genieten.